Set van 3 schalen


Merk: Lanka Lamai
Land van herkomst: Sri Lanka
Bestelcode: LL8717624025051

Prachtige set van 3 schalen gemaakt van gerecycled papier. Uiteraard fair trade onder de naam Lakmini design van Lanka Lamai.


Afmetingen:
Schaal groot: 25 cm in het vierkant en 9 cm hoog
Schaal middel: 21 cm in het vierkant en 7 cm hoog
Schaal klein: 15 cm in het vierkant en 5 cm hoog

Schrijf de eerste waardering van dit product

Prachtige set van 3 schalen handgemaakt van gerecycled papier. Uiteraard fair trade onder de naam Lakmini design van Lanka Lamai.


Afmetingen:

Schaal groot: 25 cm in het vierkant en 9 cm hoog
Schaal middel: 21 cm in het vierkant en 7 cm hoog
Schaal klein: 15 cm in het vierkant en 5 cm hoog


Lakmini betekent "Kracht van het land". Door te streven naar langdurige handelsrelaties, blijft eerlijke handel gewaarborgd. Lanka Lamai verkoopt onder andere decoratieve spulletjes voor in huis en educatief verantwoord speelgoed. Met de verkoop maakt Lanka Lamai scholing in de arme gebieden van Sri Lanka mogelijk.


Door de jaren heen zijn er door Lanka Lamai scholen, bibliotheken, inrichtingen van scholen en kindertehuizen en opleidingen gefinancierd.


Om dit financieel mogelijk te maken, heeft Lanka Lamai sinds 1993 een intensief handelscontact met verschillende leveranciers op het eiland Sri Lanka. Zij importeren van 35 producentengroepen producten. Groothandel Lanka Lamai levert het gehele assortiment aan onder andere 400 wereldwinkels in Nederland en 220 wereldwinkels in België.


Lanka Lamai staat voor "Eerlijke Handel" en geven de producenten een goede prijs. Eén maal per jaar worden de projecten/producenten door hen zelf bezocht en vragen zij voortdurend aandacht voor kwaliteit, milieu, werkomstandigheden en opleiding en veiligheid van de werknemers.


Het bijzondere van de producten van Lanka Lamai is dat ze handgemaakt zijn, exclusief zijn en in een beperkte oplage worden geleverd.

Set van 3 schalen

Meer afbeeldingen

  • Set van 3 schalen
€ 17,50

Inclusief BTW

Levertijd 1-3 werkdagen

OF


  • Geen verzendkosten vanaf € 75,00
  • 14 dagen bedenktijd
  • Betrouwbare bezorging 
  • Altijd Track- en Tracegegevens!
  • Veilig betalen Veilig betalen met iDeal, Visa, MasterCard, Kadobon Online, Ecokadobon, VVV cadeaubon / Irischeque & Maestro
  • Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen met de nieuwsbrief