Bio Oil, 125 ml


Merk: Bio Oil
Bestelcode: 882716

Bio Oil is hét product om huidstriemen, littekens en andere beschadigingen van de huid te behandelen. Dit product is ook uitermate geschikt om huidstriemen te voorkomen (bijvoorbeeld tijdens de zwangerschap). De olie zorgt er namelijk voor dat de huid elastisch blijft.

Volgens schatting is 75-90% van vrouwen vatbaar voor huidstriemen tijdens de zwangerschap, vooral in de tweede en derde trimesters. De kans dat huidstriemen ontstaan loopt uiteen en is afhankelijk van huidtype, ras, leeftijd, dieet en het vochtgehalte van de huid.


Schrijf de eerste waardering van dit product

Bio Oil vermindert het ontstaan van pigmentvlekken die veroorzaakt worden door hormonale schommelingen, huid-blekende middelen of overmatige blootstelling aan zonlicht. Pigmentvlekken worden opvallender tijdens zwangerschap, overgang en na blootstelling aan hoge hoeveelheden UV-straling.

Een verzakkende en gerimpelde huid wordt meestal in verband gebracht met ouder worden. Een slapper wordende en gerimpelde huid wordt vooral veroorzaakt door het afnemen van de collageen en elastine structuren in de dermis. Bio Oil bevat talrijke ingrediënten die de huid elastischer maken. De huid voelt daardoor zachter, gladder en soepeler aan. De effecten van verslappingen en rimpels worden hierdoor tegengegaan.

Ook werkt Bio Oil vochtinbrengend waardoor de textuur, de kleur en het ontstaan van kleine lijnen en rimpels vermindert.

Daarnaast vult Bio Oil de natuurlijke olieën van de huid aan die verwijderd zijn door factoren als:


- Regelmatig baden/wassen met harde zeep
- Overmatige transpiratie
- Weersomstandigheden waaronder blootstelling aan zon en wind
- Centrale verwarming en air conditioning
- Slecht dieet en/of onvoldoende inname van water


Bio Oil, 125 ml

€ 20,25

Inclusief BTW

Levertijd 1-3 werkdagen

OF


  • Geen verzendkosten vanaf € 75,00
  • 14 dagen bedenktijd
  • Betrouwbare bezorging 
  • Altijd Track- en Tracegegevens!
  • Veilig betalen Veilig betalen met iDeal, Visa, MasterCard, Kadobon Online, Ecokadobon, VVV cadeaubon / Irischeque & Maestro
  • Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen met de nieuwsbrief