Lavera Conditioner repair met rozenmelk, 150 ml


Merk: Lavera
Land van herkomst: Duitsland
Bestelcode: L864513

Voor beschadigd & droog haar. Als 'zeer goed' bestempeld door Ökotest.

Rozenmelk, macadamia- en avocado-olie bieden samen een intensieve behandeling en maken het haar makkelijk doorkambaar. Olijf- en perzikextracten geven glans en jojoba-olie hydrateert het haar. Vitamine B5 versterkt het haar en lecithine verzorgt de hoofdhuid en het haar.

Schrijf de eerste waardering van dit product

Ökotest is een toonaangevende consumentenorganisatie in Duitsland. Het gelijknamige tijdschrift verschijnt maandelijks en publiceert de onderzoeksresultaten van producten en diensten die varieren van woningbouw tot voeding, van cosmetica tot kinderspeelgoed. In de afgelopen 20 jaar zijn zeker meer dan 100.000 producten en diensten door Ökotest onderzocht en beschreven.

De producten van Lavera hebben al meer dan 350 keer het oordeel “goed” en “zeer goed” gekregen bij de test-onderzoeken van Ökotest (stand: oktober 2008). De Ökotest legt een hoge kwaliteitsstandaard aan de dag en gebruikt in zijn onderzoeken de laatste stand van techniek.

Ook in Nederland wordt de Ökotest steeds bekender en gelden de testresultaten meer en meer als heersende norm.

Lavera Conditioner repair met rozenmelk, 150 ml

€ 7,99

Inclusief BTW

Uitverkocht

OF


  • Geen verzendkosten vanaf € 75,00
  • 14 dagen bedenktijd
  • Betrouwbare bezorging 
  • Altijd Track- en Tracegegevens!
  • Veilig betalen Veilig betalen met iDeal, Visa, MasterCard, Kadobon Online, Ecokadobon, VVV cadeaubon / Irischeque & Maestro
  • Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen met de nieuwsbrief