Puzzel cementmixer


Merk: Lanka Lamai
Land van herkomst: Sri Lanka
Bestelcode: LL8717202962167
Leuke fair trade en handgemaakte puzzel cementmixer van Lanka Lamai. Afmetingen: 14 cm hoog en 19,5 cm breed.

Schrijf de eerste waardering van dit product

Leuke fair trade en handgemaakte puzzel cementmixer van Lanka Lamai. Afmetingen: 14 cm hoog en 19,5 cm breed.


Lanka Lamai (vertaald: Kinderhulp Sri Lanka) verkoopt onder andere educatief verantwoord speelgoed en maakt daardoor scholing in de arme gebieden van Sri Lanka mogelijk.


Door de jaren heen zijn er door Lanka Lamai scholen, bibliotheken, inrichtingen van scholen en kindertehuizen en opleidingen gefinancieerd.


Om dit financieel mogelijk te maken, heeft Lanka Lamai sinds 1993 een intensief handelscontact met verschillende leveranciers op het eiland Sri Lanka. Zij importeren van 35 producentengroepen producten. Groothandel Lanka Lamai levert het gehele assortiment aan onder andere 400 wereldwinkels in Nederland en 220 wereldwinkels in België.


Lanka Lamai staat voor "Eerlijke Handel" en geven de producenten een goede prijs. Eén maal per jaar worden de projecten/producenten door hen zelf bezocht en vragen zij voortdurend aandacht voor kwaliteit, milieu, werkomstandigheden en opleiding en veiligheid van de werknemers. Het speelgoed wordt naar de CE normen gecontroleerd op verf en veiligheid.


Het bijzondere van de producten van Lanka Lamai is dat ze handgemaakt zijn, exclusief zijn en in een beperkte oplage worden geleverd.
Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

Puzzel cementmixer

€ 8,95

Inclusief BTW

Levertijd 1-3 werkdagen

OF


  • Geen verzendkosten vanaf € 75,00
  • 14 dagen bedenktijd
  • Betrouwbare bezorging 
  • Altijd Track- en Tracegegevens!
  • Veilig betalen Veilig betalen met iDeal, Visa, MasterCard, Kadobon Online, Ecokadobon, VVV cadeaubon / Irischeque & Maestro
  • Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen met de nieuwsbrief