Bos set


Merk: Sri Toys
Land van herkomst: Sri Lanka
Bestelcode: FGSbosset
Bos set voor kinderen die van het bos houden.

Op fairtrade wijze geproduceerd met de ecologisch meest verantwoorde houtsoort: rubberhout. Op milieuvriendelijke wijze behandeld en geproduceerd.

Schrijf de eerste waardering van dit product

Speel met de dieren die in het bos leven. Leuk voor kinderen die van het bos houden. Deze houten Bos Set bestaat uit een huis, het gezin, 11 dieren, 2 bomen en een vijver van stof.


Dit mooie speelgoed komt uit Sri Lanka, waar al 18 jaar kwaliteitsspeelgoed gemaakt wordt naar Nederlands ontwerp. Voor dit speelgoed heeft Sri Toys al meerdere malen prijzen gewonnen zoals de Parents Choice Recommended Award en Creative Child seal of excellence. Ook heeft Sri Toys 4 sterren bij Able Play voor kinderen met een handicap.


De speelgoedfabriek waar de producten worden geproduceerd werd in 1989 geopend om de plaatselijke werkgelegenheid te ondersteunen. Alle medewerkers voldoen aan de wettelijke leeftijdsvereisten en worden eerlijk betaald. Het houten speelgoed dat wij verkopen, is gemaakt van de beste kwaliteit, gekweekte aanplanting rubberhout. Er hoeft dus geen extra bos gekapt te worden voor de productie. Groot voordeel van rubberhout is dat het niet splintert, wat het uitermate geschikt maakt voor kinderspeelgoed. Het hout wordt met de hand gefiguurzaagd, gespoten met krasvaste verf en daarna handbeschilderd. Al het speelgoed wordt voornamelijk gespoten in primaire en secundaire kleuren. De eindproducten zijn vlot, glanzend en gemakkelijk schoon te maken.


Goed om te weten is dat deze producten wel degelijk verschillen van de producten die een wereldwinkel verkoopt. Dit speelgoed is kwalitatief beter: het hout is dikker en helderder van kleur. Het speelgoed wordt voor het grootste gedeelte met de hand gemaakt. Het materiaal bestaat voor 90% uit stevig rubberhout. Rubberhout is de meest ecologisch verantwoorde houtsoort. Sri Toys verbindt zich tot duurzame bosbescherming, dit om te vermijden dat er meer hout wordt gekapt dan dat er bijgroeit. Bovendien garandeert Sri Toys dat alle producten voldoen aan de verscherpte EU voorschriften. De verf die gebruikt wordt, is niet giftig en de producten hebben gladde oppervlaktes.


Kortom: ontzettend leuk speelgoed, fantasie prikkelend en stimulerend. Speelgoed gemaakt met liefde voor mens, dier en milieu.Bos set

€ 29,95

Inclusief BTW

Uitverkocht

OF


  • Geen verzendkosten vanaf € 75,00
  • 14 dagen bedenktijd
  • Betrouwbare bezorging 
  • Altijd Track- en Tracegegevens!
  • Veilig betalen Veilig betalen met iDeal, Visa, MasterCard, Kadobon Online, Ecokadobon, VVV cadeaubon / Irischeque & Maestro
  • Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen met de nieuwsbrief