iPhone hoes 3/4/5 Elvis & Kresse


Merk: Elvis & Kresse
Land van herkomst: Engeland & Turkije
Bestelcode: EK-IPH-config

De oude brandweerslang krijgt weer een prachtig mooi nieuw leven ter bescherming van uw toestel.

Het zakje waar de hoes in zit én de voering van het hoesje is gemaakt van hergebruikt parachutestof, zodat ook het venster van uw iPhone goed beschermd blijft.

Leverbaar voor de iPhone 3/4 én iPhone 5.


Schrijf de eerste waardering van dit product

De kleuren van de gebruikte slangen vertellen allemaal een ander verhaal. Alle brandweercorpsen in Engeland gebruiken standaard de rode slang voor het blussen van branden in huizen en gebouwen. De blauwe slangen worden gebruikt bij grote manifestaties zoals popconcerten, daar gaat drinkwater doorheen. De gele worden uitsluitend gebruikt om verontreinigde sloten etc. mee uit te pompen. De laatste twee kleuren worden veel minder vaak gebruikt en zijn daarom schaarser dan de rode.

Het verhaal van Elvis & Kresse: In de zomer van 2005 beginnen twee jonge Britse ondernemers hun eerste bedrijf: Elvis & Kresse.

Hun missie: de wereld verlossen van afval.

Het eerste materiaal dat ze vinden om mee te werken, is meteen heel bijzonder: afgedankte brandweerslangen. Omdat ze niet kunnen worden afgebroken of verbrand, eindigen de slangen na een leven lang actief branden blussen op een grote afvalberg. Elvis & Kresse vond een manier om ze te gebruiken, en wel in de vorm van tassen, riemen, portefeuilles, iPhone-hoesjes, manchetknopen, en nog veel meer.

Maar het verhaal gaat verder; niet alleen geeft Elvis & Kresse brandweerslangen een nieuw leven, óók gebruikt canvas, jute en parachutezijde vinden een nieuwe bestemming in de producten. Tot slot wordt de 'vervuiler' nogmaals in het proces betrokken: een substantieel deel van de omzet van Elvis & Kresse wordt gedoneerd aan diverse liefdadigheidsorganisaties.

Kijk hier voor meer informatie:

iPhone hoes 4 / 5 Elvis & Kresse

Meer afbeeldingen

  • iPhone hoes 4 / 5 Elvis & Kresse
  • iPhone hoes 4 / 5 Elvis & Kresse
  • iPhone hoes 4 / 5 Elvis & Kresse
  • Stapels afgekeurde brandslangen

* Verplichte velden

€ 36,50

Inclusief BTW

Levertijd 1-3 werkdagen  • Geen verzendkosten vanaf € 75,00
  • 14 dagen bedenktijd
  • Betrouwbare bezorging 
  • Altijd Track- en Tracegegevens!
  • Veilig betalen Veilig betalen met iDeal, Visa, MasterCard, Kadobon Online, Ecokadobon, VVV cadeaubon / Irischeque & Maestro
  • Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen met de nieuwsbrief