Portemonnee 'Tyre' van gerecyclede binnenbanden


Merk: Conserve
Land van herkomst: India
Bestelcode: FTO202642

Fair trade portemonnee 'Tyre' van gerecyclede zwarte binnenbanden, van Fair Trade Original. Afmetingen: 20 x 10 cm. Kleur: zwart met turquoise stiksel.


Fair Trade Original, onder andere leverancier van de bekende Wereldwinkels, wil via ontwikkelingshandel met handelspartners en producenten in Afrika, Azië en Latijns-Amerika een positieve bijdrage leveren aan de bestrijding van armoede

Schrijf de eerste waardering van dit product

Fair trade portemonnee 'Tyre' van gerecyclede zwarte binnenbanden. Afmetingen: 20 x 10 cm. Kleur: zwart met turquoise stiksel.


Deze hippe en stoere fair trade portemonnee is helemaal gemaakt van hergebruikte binnenbanden. Een sterke portemonnee met een goed verhaal die hoort bij de 'Tyre' schoudertas met turquoise stiksel.


In Delhi komt er iedere dag 6000 ton afval op straat terecht. Ongeveer 150.000 mensen verdienen geld met het verzamelen van dit afval. Het bedrijf Conserve gebruikt binnenbanden van auto's, plastic zakken en oude spijkerbroeken als grondstof voor het maken van verrassende mode accessoires. In de wijk Delhi waar het afval wordt verzameld, startte Conserve een schooltje zodat de kinderen kunnen leren voor een betere toekomst.

Tyre portemonnee

€ 24,95

Inclusief BTW

Levertijd 1-3 werkdagen

OF


  • Geen verzendkosten vanaf € 75,00
  • 14 dagen bedenktijd
  • Betrouwbare bezorging 
  • Altijd Track- en Tracegegevens!
  • Veilig betalen Veilig betalen met iDeal, Visa, MasterCard, Kadobon Online, Ecokadobon, VVV cadeaubon / Irischeque & Maestro
  • Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen met de nieuwsbrief